VILJAHAUDETYYNY

Nuujan maatilalla on jo kolmessa sukupolvessa käytetty terveellistä viljahaudetta lievittämään kipuja ja luomaan hyvän olon tunnetta.

Helppokäyttöinen ja tehokas pintalämpöpakkaus koti- ja laitoskäyttöön. Pakkaus voidaan käyttää uudelleen lukemattomia kertoja. Voidaan käyttää myös kaikkien niiden niska- ja hartiavaivojen hoitoon, joihin lämpö sopii. Voidaan käyttää myös kylmänä.Niskaan
- lämpimänä tai kylmänä

Ristiselkään

- esim. noidannuoli

Raajoihin

- revähdykseen
-
ruhjeeseen
-
kylmänä

Pakkauksen sisältö:
Puuvillakangastyyny, joka on täytetty kauroilla ja jaettu ompelemalla lokeroiksi. Pakkauksen päällinen on flanellia, joka voidaan erikseen pestä.


Käyttöohjeet

Ennen käyttöönottoa täytyy loppukosteus poistaa kauroista. Tämä tapahtuu lämmittämällä tyynyä 2-3 kertaa joko mikroaaltouunissa tai vesikeskuslämmityksen patterilla, jonka jälkeen tyynyn annetaan jäähtyä. Vasta tämän jälkeen päällinen voidaan asettaa tyynyn päälle, tyynyn voi lämmittää päällisineen.

Haude kuumana:

Haude kylmänä:

Aseta kylmä pakkaus suoraan iholle, lämpimän pakkauksen voi laittaa myös vaatteiden päälle. Annetaan vaikuttaa noin 10-20 minuuttia.


Viljahaudetyyny sisältää valikoituja ensiluokkaisia, jäämävapaita kauroja. Viljahaudetyynyn suojakankaat ovat puhdasta puuvillaa.

Etusivulle